TESTIMONI PEMANDU GRAB

TESTIMONI PEMANDU GRAB KAMI

"Saya pinjam kereta mak saya. Ada masa lapang di universiti dan ketika cuti sem saya pandu Grab cari side income. Boleh la cover duit PTPTN yang tak pernah cukup itu. Lagipun sejak drive Grab saya tak perlu minta duit mak ayah saya lagi, siap ada simpanan lagi."
AMIR AZFAR
STUDENT UITM
"I fikir nak isi masa lapang dan buat duit sambil2. Tapi bila sudah start, rasa susah mau berhenti. Sangat syok, income pun besar."
KENNY FOO
FREELANCER
"Pendaftaran mudah dan cepat. Pagi isi borang, petang dah boleh start buat duit dengan Grab. Awal2 tak faham juga, tapi sifu2 dalam group whatsap respons sangat pantas dan sangat2 membantu memberikan tunjuk ajar."
NIK AMIN
PENJAWAT AWAM

TESTIMONI PENDAPATAN PEMANDU GRAB KAMI

Berikut adalah contoh pendapatan pemandu Grab yang berdaftar dengan kami. Setiap pemandu Grab yang berdaftar dengan kami akan dimasukkan ke dalam Whatsap Group untuk tujuan coaching disamping memudahkan semua untuk mendapatkan jawapan dengan segera tanpa mengira waktu. Tips2 pemanduan dari pemandu Grab berpengalaman juga akan dikongsikan di sini. Ini membolehkan anda menjana pendapatan memuaskan bersama Grab.

TUNGGU APA LAGI.. JOM DAFTAR SEKARANG!! SILA PERIKSA SYARAT PEMANDU GRAB DAN DOKUMEN YANG DIPERLUKAN UNTUK PENDAFTARAN PEMANDU GRAB.

WhatsApp chat